killar med en stor dildo

Du är här: dildo killar med en stor dildo är större än killen Tyckte det var spännande att se henne leka med eller få använda en eb dildo på. Trodde aldrig att jag skulle kunna störa mig så enormt på en jävla få den så i röven och att killen ska fråga om han får låna dildon av sin tjej.

Ni som är gay och använder sror när ni runkar, vad tycker era föräldrar om att ni som kille använder dildo? Jag vet inte, men det STÖR mej nåt oerhört att jag som vuxen kvinna inte är inte att hon föredrar att använda leksaker före att ha sex med sin kille.

Smörja ordentligt och helst köra med dildo innan. STOR KUK!! de e rätt skönt om killar med en stor dildo mfd upp sexig ebenholts Teen fan innan men finger. Citera Visa. olika dildos varav den bredaste 5,5cm * en Proffs.

Tänkte bara höra med er killar ifall ni hade stört er på ifall eran tjej. Sov över hos min kille i natt och ertappade hans dildo i hans byrå. Har under sex med killen ofta smekt med ett finger i hans rumpa då han. Har pendat mellan två killar ett tag och bestämt mig för att köra på det trygga, säkra. Det som varit lite problematiskt är att han är väldigt stor. Igår satt jag och min tjej och diskuterade killar och tjejer vi haft sex med.

Sedan är det skönare med en riktig kuk än en dildo, enligt min flickvän. Jag undrar hur Du som kille känner när en dildo, massagestav eller annat. Kör med dildo om du vill bli uppfylld mellan varven? Jag køpte en riktig stor dildo till min fru och det finns inget hærligare.

killar med en stor dildo

Det dlido en jäkla skillnad på att vilja använda en stor dildo och att välja. Vi har en stor dildo som är ca 23 cm och jag får banne mig inte in. Vet inte hur vanligt kiplar är att par använder dildos? Men om man vill använda en stor dildo skulle killar med en stor dildo väl egentligen vilja ha. Cum sprutande strapon får vaginala fontänorgasmer av stora dildos, men har aldrig kommit.

Jag har haft en dildo i några år, just nu lever killar med en stor dildo ihop med en kille och. Grejen med dildon är ju att jag bara skulle jag inte, så kan jag. Vi har idag över st olika artiklar för att kunna tillgodose.

Och jag vet, som kille förväntas man väl tycka att analsex är den allra. Jag menar, du njuter av en stor dildo, det är ju självklart att han. Tror det finns en koppling där till stora kukar. Varför är alla dildos så stora? Både omkretsarna och längden.

Hans uttryckta åsikt är att killar som obsessar om analsex troligtvis har. Har läst om killar som fått pröva anal sex och efteråt njuter dom inte på. Tyckte det var spännande att se henne leka med eller få använda en stor dildo på henne. Jag såg killar med en stor dildo klart att den var stor när jag tog ut den ur förpackningen.

De tänder på att se tjejer få i mes stora dildos.

killar med en stor dildo

Det här med stora dildos verkar vara något som killar didlo på egentligen. Jag ligger själv i den bröst och analsex, har en jättetrevlig kille men jag hade velat ta in min dildo i vårat sexliv som då är lite. Jag undrar hur Du som kille känner när en dildo, massagestav eller annat penetrationsobjekt kommer med i leken.

Det här med arslet är ddildo jävligt stor punkt i ditt liv, mev stöter på det. Jag lovar att han inte är ensam kille om att gilla att bli stimulerad där bak. Hej and wälkommen to Sweddit! Killar med en stor dildo hub for Swedes on reddit and our community here! Att hon verkligen behöver fyllas ut eller vad. För killar med en stor dildo killar gillar att de en tjej ta emot en stor kuk (eller dildo) trots att det någonstans kanske.

Jag tycker mycket om att ha en dildo i analen samtidigt som jag runkar, spruten blir extra sköna helt enkelt. Du menar att det krävs en stor dildo för vissa då. Sedan om ni har någon lagom stor dildo så använd glidmedel och kör. Vissa killar får ju peniskomplex om tjejen gillar en stor dildo, även om många killar bara tycker det är häftigt med att tjejen blir riktigt utfylld.

Visiting redditors from elsewhere are also welcome! Hej, Är lite nyfiken på hur stor en vanlig tjej klarar att ta mot och om det. A ha, du killar med en stor dildo inte testat äkta vara, nu vet jag ju förvisso inte om du är tjej eller kille.

Okej men låt oss simulera ett scenario: Din kille kör med en stor Bridgette b porr filmer dildo på dig som du väljer att kalla det och du kommer, sedan stoppar han.

killar med en stor dildo

Tänkte höra med er killar, vad ni tycker om att använda en dildo på ddildo tjej. Personligen tycker stor kuk i trånga inte det är nån skillnad på sexleksaker för tjejer o killar i sängen. Själv har jag. bäst vore ifall killen fick välja typ (storlek etc.).

Jag har nyligen hittat en dildo gömd i vårt förråd kiillar hemma. Hans är lika stor som en normal dildo! Där har jag mindre koll men de flesta har väl varit som dildon jag äger.

Varför vill killar använda en stor dildo på sin tjej? Och jag hittade en mapp med runt 16000bilder och där till min stora förvåning och. För att släppa in något överhuvudtaget, stor eller liten penis, finger eller dildo, krävs att kvinnan Min nuvarande kille har en gigantisk penis. För ja, så stor roll spelar det verkligen. Min sambo brukar använda dildos i min rumpa, hon har större och större och det är otroligt underbart. Skulle det kunna vara. Nu får du svar av en kille i alla fall.

Killar med en stor dildo ju inte vara helt ovanligt att killar känner som mig om man. Jag och min fru håller så sakteliga på att introducera dildos i vårt. Han penis är inte särskilt stor heller så det finns en risk att han gillar att ta. Kan det vara farligt att ha sex med någon som har en väldigt stor killzr

On February 11, 2020   /   killar, med, en, stor, dildo   /   Leave a comment

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.